JET’s FAVS
Stijlvolle trendy kleding
voor elke vrouw!

Wat leuk dat je op onze webshop kijkt. Wist je dat we ook een boutique in Dordrecht hebben, op de Vriesstraat 32? Kom gezellig een dagje shoppen in het leuke Dordrecht. Neem vooral een kijkje in de wekelijks wisselende collectie.

Jet’s Favs, oftewel Jet’s favorieten

Heeft sinds 19 december 2020 een webshop en sinds 18 juni 2021 ook een boutique.
Ik (Annejet Krijgsman) was 16 jaar toen de webshop begon en 17 toen de boutique geopend werd. Gestopt met school en er helemaal voor gegaan. Nog steeds mega blij dat ik deze stap genomen heb.

Elke dinsdagavond is er een nieuwe collectie en daarom begint de week bij ons al lekker druk! Op de maandag gaan mn moeder en ik samen op inkoop, daarna shotten we het met gezellige collega’s en s dinsdag staat het al online!

Wat kun jij bij ons vinden? De leukste jurkjes en rokjes! En nog veel meer 😉 Neem een kijkje op de productpagina en je ziet mijn favoriete items.
Als we op inkoop zijn zoeken we altijd naar fijne stoffen, leuke prints en vrolijke kleurtjes. Maar ideale basics mogen natuurlijk niet ontbreken!
We houden de laatste trends goed in de gaten zodat jij er hip bij loopt!

We hebben inmiddels een gezellig team met leuke meiden, we helpen jou graag. Online via instagram, mail of we bellen. En in de boutique staan we ook voor je klaar!

Vragen of wil je advies?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze door te mailen naar [email protected] of door een DM te sturen op Instagram naar @jetsfavs.nl

Veel shopplezier!

Heel veel liefs,

Annejet Krijgsman